Bilde Lederpodden

Om Førstegangsledelse (episode i Lederpodden):

Hvordan gjøre en ny leder god?

I mai 2021 ble Frode Dale invitert av Tor Åge Skagestad Eikerapen, som driver Lederpodden, en av landets ledende podcaster om lederskap. Her snakket Dale om de aller viktigste utfordringene førstegangsledere står overfor, og innslaget var ett av de mest populære det året.

Lederpodden har i flere anledninger beskrevet hvilke feller du kan gå i som ny leder. Men det hjelper ikke om du som ny leder gjør alt riktig, hvis ikke organisasjonen legger til rette for at du skal lykkes i den nye rollen. Frode Dale er forfatter av flere bøker om lederskifter og har et stort engasjement for at organisasjoner må gjøre en bedre jobb for å legge til rette for at nye ledere kan lykkes. I denne episoden får du høre mer om hva som ofte går galt og hva som skal til for å gjøre din nye leder god.