Fagarrangement i 2023

Artikler, webinarer, kurs, nettverkssamlinger, podcaster og mye mer. Velkommen til Norges beste møteplass for førstegangsledere!

Høstprogrammet viser – måned for måned – hva vi tilbyr. Noen aktiviteter er kun for våre abonnenter. Som du ser, arrangerer vi både kurs, webinarer, podcaster og mye mer. Klikk på ønsket måned, les om arrangementene og meld deg på.

Er du ikke abonnent ennå? Registrer deg her!

Foreløpig plan for 2023

*Det vil kunne bli enkelte endringer underveis, men gjennom våre nyhetsbrev informere vi om dette. Registrer deg for nyhetsbrev her (det er gratis og du kan selvsagt melde deg av når som helst).

Kursene er åpne for alle, men abonnenter gis en solid rabatt! Abonnenter er også prioritert om kursene blir fulle (i de fleste kurs har vi en maksgrense på 20 personer).   

PS! Kursrabatten til abonnenter gjelder alle kurs. I tillegg gir abonnementet en rekke andre gunstige fordeler (se disse her). 

Lansering av Førstegangsledelse.com!

I samarbeid med våre mentorer og nære samarbeidspartnere, er det en stor glede for oss å ønske deg velkommen til lanseringen av denne portalen – landets første og eneste læringsportal for førstegangsledere.

Det blir en lanseringsfest i løpet av høsten. Følg med i nyhetsbrevet!

8.9: Svikter vi førstegangslederne?

Få med deg denne refleksjonssamtalen mellom John Øyvind Livden, CEO i Gullfjell Consulting og lederlos Frode Dale.

Mye tyder på at vi gjør det. At vi kaster kompetente fagfolk på dypt vann uten redningsvest og overlater dem til å berge seg så godt de kan på egen hånd. Dette er et stort problem – og det engasjerer!

Se et opptak av samtalen her. 

28.11: Kurs: «På randen av ledelse – hvilke læringsutfordringer og læringsprosesser møter førstegangsledere på».

På dette kurset får du grundig innsikt i de to hovedutfordringene som førstegangsledere MÅ igjennom og som de dermed må være forberedt på: Et identitetsskifte og et lederskifte.

Les mer om kurset og meld deg på her (maks 20 plasser).

26.11: Kurs: «Hva er ledelse i praksis – fra begrep til grep».

Vi tar for oss de viktigste begrepene innen ledelse og lederskap og gjør dem om til praktisk og målrettet lederatferd. Du blir også introdusert for verktøyet Min lederplattform og du vil utarbeide ditt første utkast til Min lederfilosofi.

Les mer om kurset og meld deg på her (maks 20 plasser).

30.11: Workshop: Slik etablerer du et læringssystem for førstegangsledere

Workshopen gir en innføring i hvordan virksomhetene selv kan bygge robuste, kontekstuelle og agile læringssystemer for nye ledere, uansett ledernivå, men med hovedfokus på førstegangsledere. Målgruppen for workshopen er HR-ansvarlige, internkonsulenter med ansvar for nye ledere uansett ledernivå, men med fokus på førstegangsledere og for toppledelsen/toppledere.

Informasjon og påmelding her