Abonnement

Abonnementet koster 1990 kroner og løper i 12 måneder. Se hva dette inkluderer under.

Inkludert er også et 12 måneders abonnement hos vår samarbeidspartner LederNytt (verdi på 999 kroner). Les mer her.

Tegn abonnementet her

Dette får du som abonnent:

Abonnementet sikrer deg bistand 24/7. Ofte er rådene å finne i en av podcastene eller fagartiklene, eller kanskje arrangerer vi et relevant webinar innen kort tid. Vi har også kurs (fysiske og digitale), arrangerer nettverkstreff og gir deg tilgang til mentorer som bistår direkte.

Her er en foreløpig liste over alle fordelene som abonnent:

 1. Tilgang til alt pluss-innhold på Førstegangsleder.com, som tar opp konkrete problemstillinger for førstegangsledere (ikke-abonnenter har bare tilgang til ca. 20 prosent av innholdet). Se alle våre temaer her.
 2. 12 måneders abonnement på LederNytt (verdi 999 kroner). Dette gir deg 6 print + digitale utgaver, tilgang til Pluss-artikler på nett i hele perioden og digitalt arkiv med tidligere utgaver.
 3. Tilgang til den unike Spørrespalten, hvor du får hjelp fra våre eksperter.
 4. Tilgang til Viggo, Norges første spesialtrente rådgiver som ved hjelp av kunstig intelligens besvarer det meste du måtte lure på innen ledelse og lederskap. Viggo finner du her.
 5. Prioritet hos våre (foreløpig) seks mentorer.
 6. Tilgang til alle webinarer (kun et fåtall webinarer er åpne for alle). Se foreløpig program for kommende webinarer her.
 7. Tilgang til alle podcaster (kun et fåtall podcaster er åpne for alle). Se foreløpig program for kommende podcaster her.
 8. Prioritet og rabatt i nettverksgrupper. Se foreløpig program for kommende nettverkssamlinger her.
 9. Prioritet og solid rabatt på Førstegangslederkonferansen som arrangeres i løpet av 2024 (mer informasjon kommer senere)
 10. Prioritet og solid rabatt på fordypningskurset «På randen av ledelse» (2+2 dager). Datoer for neste samling kommer.
 11. Prioritet og solid rabatt på Ledertreningsprogrammet: BASE CAMP. Datoer for neste samling kommer.
 12. Mulighet for å bli kåret til Årets Førstegangsleder. Datoer for neste samling kommer.

Bedriftstilbud (tilgang for flere brukere):

Mange virksomheter, både private og offentlige, har flere ansatte som trer inn i en rolle som førstegangsleder (intern rekruttering) eller gjennom ekstern rekruttering. For eksempel kommuner som rekrutterer nye ledere til i barnehage,- skole eller helse- og omsorgsektoren. For disse virksomhetene tilbyr vi svært gunstige pakker som gir tilgang til mange brukere (alle priser er eksklusiv mva.).

For alle bedriftsavtaler; send en epost til til hei@nysomleder.no (merk eposten «Bedriftsavtale).