Salgsvilkår kurs

Det er viktig for oss å sikre deg en trygg kursopplevelse. Vi har derfor laget disse salgsvilkårene, som sammen med spørsmålene samlet under FAQ besvarer det meste du måtte lure på.

Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du kontakte oss på kurs@nysomleder.no. Fint om du da legger inn «Spørsmål om kurs» i emnefeltet. Det bidrar til at du får svar raskere.

VILLKÅR FOR BESTILLING

Hva er inkludert i prisen for klasseromskurs/klasseromskurs online/selvstudium?

Deltakeravgiften inkluderer:

Påmeldingsfrist

Alle fysiske kurs arrangeres i representative lokaler sentralt i Oslo, men siden vi ikke reserverer kurslokaler på forhånd må vi ha en påmeldingsfrist senest én uke før avholdelse. Er det én uke igjen til kurset, og du ønsker en bekreftelse på om kurset blir arrangert før du bestiller, anbefaler vi deg å sende oss en epost til adresse kurs@nysomleder.no. Merk emnefeltet «Kursavholdelse».

Det er ingen påmeldingsfrist til forhåndsinnspilt onlinekurs eller selvstudium.

Grupperabatt

Vi tilbyr grupperabatt dersom dere er tre eller flere fra samme bedrift som melder dere på samlet til samme kurs. Ta kontakt med oss på kurs@nysomleder.no for dette. Merk emnefeltet «Grupperabatt».

Vilkår for påmeldingen

Påmeldingen er bindende og kan gjøres på vår nettside eller pr. e-post. Skulle du bli forhindret til å delta pga. sykdom eller lignende, vil du motta et verdibrev som kan benyttes innen 12 måneder. For eksempel til neste kursavholdelse eller et annet kurs i vår brede kursportefølje. Se også punktet under.

Viktig presisering: Alle kurs må ha et minimum av antall deltakere for å kunne bli arrangert. I de fleste kurs er dette antallet minst 6 personer. Om det er færre påmeldte, blir kurset kansellert og alle påmeldte flyttes til neste avholdelse av kurset. Alternativt kan deltakerne fritt velge et annet av våre kurs innen 12 måneder. Kursdeltakelsen kan også gis/overdras til en kollega om neste dato ikke passer, eller om det er andre grunner til at personen ikke kan delta på neste avholdelse av kurset.   

For å registrere din påmelding gjennom vår nettside /epost trenger vi følgende opplysninger:

Betaling

Avmelding eller sykdom på klasseromskurs/klasseromskurs online

Voucher/verdibrev

Rabattkode

Avlysning av klasseromskurs eller klasseromskurs online

Hvis ingen av punktene over aktuelle, vil vi utstede en voucher pålydende kursavgiften på vegne av leverandøren.

FAQ

Jeg finner ikke igjen kursbekreftelsen min, hvordan får jeg en ny?

Kontakt oss på kurs@nysomleder.no så sender vi deg en ny kursbekreftelse. Merk eposten «Kursbekreftelse»

Hvem kontakter jeg dersom jeg har matallergier eller behov for spesialkost?

På grunn av personvern og GDPR har vi ved fysiske kurs ikke mulighet til å ta imot eller videresende informasjon om matallergier eller andre personlige behov. Vi ber deg derfor om å ta direkte kontakt med kursstedet, se kontaktinformasjon i din kursbekreftelse.

Jeg har en funksjonshemming, hvor henvender jeg meg?

Alle våre kurslokaler er universelt utformet.

På grunn av personvern og GDPR har vi ved fysiske kurs ikke mulighet til å ta imot eller videresende informasjon om funksjonshemming eller andre personlige behov. Vi ber deg derfor om å ta direkte kontakt med kursstedet, se kontaktinformasjon i din kursbekreftelse.

Jeg finner ikke noen dato på det kurset jeg ser på. Hvorfor det?

Avmelding eller sykdom på klasseromskurs/klasseromskurs online

Avlysning av klasseromskurs eller klasseromskurs online

Hvis ingen av punktene over aktuelle, vil vi utstede en voucher pålydende kursavgiften på vegne av leverandøren.