Redaksjon

Redaksjon

Portalen eies og driftes av selskapet Ny Som Leder AS, som består av Frode Dale og Sven Øvergaard. Per i dag utgjør disse to redaksjonen, men i løpet av våren/sommeren 2024 vil vi invitere ytterligere 2-3 personer til redaksjonen. Se alle våre temaer/fagområder her.

Sjefsredaktør og kvalitetsansvarlig er Frode Dale, en av landets fremste fageksperter på lederskifter. Hans kjernekompetanse er førstegangsledelse, lederskifter, etablering av organisatoriske systemer for utvelgelse og innfasing av nye ledere, gjennomføring/implementering av gruppeutviklingssamtaler (GUTS®) og utdanning og trening i grunnleggende lederbasiskompetanser. Blant annet har Frode skrevet bøkene «Lederskifter – om lederutvelgelse, innfasing av nye ledere og lederes første 90 dager i ny jobb» samt boken «På randen av ledelse – en veiviser i førstegangsledelse«, sammen med Frode H. Haaland.

For mer informasjon; https://www.linkedin.com/in/frodedale/

Webredaktør og ansvarlig for PR, kommunikasjon og salg er Sven Øvergaard. Han har bakgrunn som daglig leder for selskapet Icon Business Media og er tidligere partner og seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Nucleus. I tillegg har Sven vært kommunikasjonssjef i Nordic Innovation og var én av fire gründere av Confex i 1997, Norges og Sveriges fremste kurs- og konferansearrangør.

For mer informasjon; https://www.linkedin.com/in/svenovergaard/

Utover vår egen innholdsproduksjonen, hvor mye hentes fra blant annet Frode Dales to populære bøker; På randen av ledelse og Lederskifter, inviterer vi eksterne skribenter aktører som har spennende innhold for målgruppen!

Her tilbyr vi flere muligheter: