Få hjelp – her og nå!

Vårt slogan er «Det du trenger – når du trenger det – på dine premisser». Her er fire muligheter for mer «akutt» hjelp.

Spørrespalten: Alle abonnenter kan benytte spørrespalten og deretter få svar fra våre eksperter. Se alle innkomne spørsmål og svar her. Et innsendingsskjema for spørsmål ligger her.

Spør Viggo: Som landets første AI-veileder på spørsmål innen ledelse og lederskap er Viggo unik. Viggo svarer på det meste, men han trenes nå til å gi spesielt god bistand til kommende og nåværende førstegangsledere.

Viggo svarer best på «åpne» spørsmål, hvor han kan resonnere litt fritt. Trenger du mer faktabaserte svar, anbefaler vi (på nåværende tidspunkt) Wikipedia eller Google. Når det gjelder juridiske spørsmål anbefaler vi spørrespalten (for abonnenter). Er utfordringen din mer kompleks, vil vi kunne tilby personlig bistand fra en av våre mentorer.

Viggo besøker du her (eller trykk på bildet)

Mentorhjelp: Et tredje alternativ er å be våre mentorer om hjelp. Per i dag har vi seks mentorer (se disse her). Alle kan be mentorene om hjelp, men ved mye pågang blir abonnenter prioritert. Under bildene av mentorene har vi et skjema som du fyller ut (det du skriver er selvsagt konfidensielt).

Vår søkemotor: Aller sist kan du legge inn søkeord i søkefeltet øverst på denne siden, og få frem innhold som hjelper deg videre. Som abonnent har du tilgang til innholdet (kun 15-20 prosent ligger åpent for alle).

Er du ikke abonnent? Registrer deg her (1990 kroner for 12 måneder, som inkluderer et 12 måneders abonnement på Ledernytt til en verdi av 990 kroner)