Skjemrbilde digitalt kurs

Se introduksjonsvideo:

Landets grundigste digitale introduksjonskurs for førstegangsledere

Primo oktober ligger kurset på portalen, men videoen gir en solid gjennomgang av kursinnholdet. – Dette kurset er det eneste i sitt slag i Norge. Ingen kurs gir førstegangsledere – på så kort tid – så mye kunnskap og innsikt i hva de vil møte i sin nye rolle, sier Frode Dale, kursleder og medforfatter av boken «På randen av ledelse»

Gjennom nyhetsbrevet vil vi informere om når kurset er tilgjengelig. Registrer deg her for nyhetsbrev (det er gratis å motta nyhetsbrev).

Ønsker du allerede nå å vise din interesse for kurset? Da kan du registrere deg i et skjema lengre ned, og samtidig motta en hyggelig rabatt når kurset er på portalen. Registreringen er selvsagt helt uforpliktende.

Kursinnhold

Kurset bygger på boksuksessen «På randen av ledelse – en veiviser i førstegangsledelse», som fortsatt er den eneste norske læreboken om og for førstegangsledere. Boken er solgt i nærmere 30 000 eksemplarer, og blant annet har BI brukt boken som pensum. I tillegg har boken gitt inspirasjon til flere titalls masteroppgaver som sett på hvordan norske virksomheter tar imot og følger opp førstegangsledere.

I boken (og kurset) beskrives grundig de to skiftene en førstegangsleder må gå igjennom:

Totalt består kurset av 9 moduler:

  • Modul 1-5 ser på IDENTITESSKIFTET og utvalgte læringsknagger tilknyttet de 4 læringsutfordringene der.
  • Modul 6-8 tar for seg utvalgte læringsknagger tilknyttet LEDERSKIFTET.
  • Siste modul (9) fokuserer på læringsutbyttet og det å lage sin plan for LEDERSKAPSUTVIKLING.

Oppsummert består kurset av 33 læringsknagger, med tilhørende læringspunkter- og oppgaver. Hver læringsknagg har sin egen unike videosnutt på 10-12 minutter (totalt er kurset på 6,5 timer).

Kursavgiften er ikke klar ennå.

Hvis dette er interessant, registrerer deg allerede nå på denne listen så så kommer vi tilbake når kurset er publisert (og du får en hyggelig rabatt).